Bio jojóbás babafürdető esszencia 100 ml

Bio jojobás babafürdető esszencia 100 ml

Ellenőrzött ökológiai termelésből származó bio fürdőesszencia

  Rendeld meg online!

cikkszám: BIOLA-801

 

Felhasználási területe

Fürdővízben feloldva kisbabakortól használható fürdetésre, érzékeny bőrű felnőttek számára is.

 

Általános jellemzők

Kíméletesen tisztítja bőrbarát felületaktív anyagokkal az érzékeny bőrt is. Már kisgyermekkortól használható fürdetésre. A bőrápoló jojoba olaj és a B5-vitamin segíti a bőrregenerációt és a hajképződést is. A csicsókakivonat bőrtápláló hatását a bíbor kasvirág, a levendula és izsóp kivonatának bőrnyugtató, relaxáló hatása teljesíti ki. Az allergénmentes cédrus illóolaj és az édeskömény-kivonat a bőr higiéniájának fenntartását segíti.

Állatokon nem tesztelték.

Dermatológiailag tesztelt.

A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. által ellenőrzött és tanúsított termék.

 

Felhasználási javaslat

5 liter fürdővízbe egy kupaknyi fürdőesszencia szükséges, tehát egy babakádba vagy babafürdető dézsába 2-3 kupaknyi mennyiség ideális. A tisztálkodást követően öblítsd le a kisbaba bőrét langyos vízzel!

 

Összetevők

HELIANTHUS TUBEROSUS EXTR.*, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA FL/L. EXTR.*, ECHINACEA PURPUREA EXTR.*, STELLARIA MEDIA EXTR.*, PIMPINELLA ANISUM EXTR.*, HYSSOPUS OFFICINALIS EXTR.*, AURYL GLUCOSIDE, COCO BETAIN, COCO GLUCOSIDE, GUAR GUM, PANTOTHENIC ACID, SODIUM BENZOATE, SIMMONDSIA CHINENSIS S. OIL*, POTASSIUM SORBATE, ROSA DAMASCENA FL.  OIL (CITRONELLOL, GERANIOL)*, ASCORBIC ACID, CEDRUS ATLANTICA OIL Konzerválószer: SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE

 
°= természetes, növényi illóolajokból.
*= ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származik.