Sárgabarack-narancsos fogápoló gél 50ml

Sárgabarack-narancs fogápoló gél 50ml

Gyógynövényes fogápoló gél kisgyermekek és felnőttek részére

Rendeld meg online!

cikkszám: BIOLA-NSC010

 

Felhasználási területe

Három éves kor feletti kisgyermekek és homeopatikus termékeket fogyasztók számára is ajánlott. Tejfogakkal rendelkező kisgyermekek részére különösen ajánljuk ezt a szájnyálkahártya és a fogak megfelelő higiénés állapotát és tisztítását elősegítő, kíméletes hatóanyagokkal készült fogápoló gélt.

 

Általános jellemzők

A sárgabarack- narancs fogápoló gél természetes hatóanyagokkal tisztítja a fogakat, ápolja a fogínyt és a szájnyálkahártyát. Ízesítő anyaga természetes sárgabarack-kivonat, illatát pedig antibakteriális hatású bio narancshéjolaj adja. Kamillavirág-kivonata csökkenti a gyulladásokat, grapefruitmagolaj tartalmának köszönhetően pedig antiszeptikus hatású. Mérsékli a fogkőképződést.

Állatokon nem tesztelték.

Dermatológiailag tesztelt.

 

Felhasználási javaslat

Mogyorónyi fogtisztító gélt nyomj ki a fogkefére, és a fogmosás helyes gyakorlata szerint tisztítsd meg vele a fogaidat.

 

Összetevők

AQUA, CHAMOMILLA RECUTITA FL./ST.EXTR.*, CELLULOSE GUM, GLYCERIN, XYLITHOL, XANTHAN GUM, SODIUM BICARBONATE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, COCO GLUCOSIDE, PRUNUS ARMENIACA EXTR., CITRUS AURANTIUM DULCIS P.OIL (LIMONENE, LINALOOL)*, POTASSIUM CHLORIDE, CITRUS GRANDIS SEED OIL (LIMONENE)* Konzerválószer: SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE


°= természetes, növényi illóolajokból.
*= ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származik.